Skip to main content

Dezvoltatorii
ELA Cotroceni

ela developer
icd development bucuresti

Experiența în proiecte rezidențiale

12+

Ani experiență

9

Ansambluri rezidențiale

550+

Apartamente Finalizate

Parteneriatul ELA Cotroceni

ELA Cotroceni este dezvoltat printr-un parteneriat între două branduri rezidențiale puternice de pe piața imobiliară din București.

Construirea de locuințe premium înseamnă pentru noi construirea unei reputații solide pe piața dezvoltărilor imobiliare. De aceea ne dorim să fim prima alegere pentru cei care cred în dezvoltarea rezidențială inteligentă bazată pe valoare, inovație și excelență.

Brandul rezidențial ELA

ELA este un brand rezidențial ambițios care se dezvoltă în diferitele zone ale Bucureștiului pentru a oferi viitorilor proprietari posibilitatea de a rezona cât mai autentic cu stilul de viață pe care și-l doresc.

Fiecare zonă rezidențială ține cont de anumite profile de personalitate ale potențialilor proprietari, astfel încât aceștia să investească nu doar într-o clădire durabilă, ci și într-un anumit standard al calității vieții.

Având experiența de până acum și lucrând cu o echipă dedicată de experți, avem convingerea că noul nostru proiect ELA va fi o confirmare a standardelor de calitate la care lucrăm.

Despre ICD Real Estate Development

ICD Grup a investit în realizarea și finalizarea de proiecte rezidențiale, care cumulează sute de apartamente în București. Viziunea companiei se centrează pe necesitatea de a construi proiecte la cele mai înalte standarde, cu o arhitectură de calitate și care să ofere condiții de locuire peste medie.

În cei zece ani de activitate, ICD Grup a ajuns la investiții cumulate de peste 50 milioane euro, iar cel mai recent proiect finalizat este Petru Rareș 5-9, situat în zona Victoriei din centrul Bucureștiului.

ELA Victoriei

ELA Victoriei

ELA Victoriei a început să prindă contur din momentul când am observat că există foarte multe persoane active social, care lucrează în companii, au familii, copii sau sunt în cuplu și care își doresc să aibă un standard de viață de calitate, dar să nu renunțe la apropierea de centru, punct vital pe harta fiecăruia dintre aceștia.

Acesta este primul proiect rezidențial finalizat sub umbrela ELA. Un proiect de succes, prin care fiecare promisiune făcuta către viitorii proprietari a fost îndeplinită iar calitatea construcției, finisajelor și dotărilor s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

ela baneasa finalizat

ELA Băneasa

ELA Băneasa este un reper pentru ceea ce înseamnă cele mai înalte standarde în conceperea unui ansamblu de locuințe, luând în considerare principalele nevoi individuale ale locatarilor, dar și ale comunității ca întreg, oferind mixul perfect între spații destinate vieții private și cele destinate activităților comune.
Faza I - Finalizată
Faza II - În construcție

Petru Rareș 5-9

Situat pe strada Petru Rareș, în cartierul Titulescu - Banu Manta, prima fază a proiectului Petru Rareș 1259 este construită la numerele 5-9 și cuprinde 95 de locuințe, variind de la studiouri la apartamente de 3 camere cu spații moderne. Faza a doua a proiectului este construită la numărul 12 pe strada Petru Rareș și include studiouri și apartamente de 2, 3 și 4 camere.

smart city residence

Smart City Residences

Smart City Residence Bragadiru este prima dezvoltare imobiliară demarată de ICD Grup în anul 2013. Complexul rezidențial este compus din 200 de apartamente și a fost vândut intergral și finalizat în anul 2017.

cartierul solar

Cartierul Solar

Ansamblul rezidențial Cartierul Solar, este unul dintre cele mai ample proiecte pe care l-am dezvoltat, având la bază un concept integrat de locuire și totodată primul proiect cu energie verde din România. La acest moment, apartamentele din acest ansamblu au fost cumpărate în proporție de 90%.

Dr. Felix Residences

Dr. Felix Residences este un ansamblu rezidențial boutique dezvoltat de ICD în anii 2015-2016 în zona Piața Victoriei.

33 central offices

33 Central Street Offices

Clădirea de birouri „33 Central Street Offices”, din cartierul exclusivit al Bucureștiului, Dorobanți, - este un alt proiect din capitală care surprinde valoarea pe care o acordăm design-ului modern și elegant, funcționalității și durabilității unei clădiri.

Punem accent pe eficientizare și consum redus de energie, iar acest lucru este atestat de un certificat obținut de proiectul nostru, care introduce 33 Central Street Offices în clasa A a clădirilor de birouri și a clădirilor verzi.