Skip to main content

În noul tău apartament ELA Cotroceni ai tot timpul să-ți creezi povestea așa cum îți dorești

Evolutia proiectului

1

Proiectare

2

Autorizare

3

Fundatie

4

Structura

5

Compartimentare

6

Fatada

7

Finisaje

8

Finalizat

apartamente zona panduri - uranus

Evolutia proiectului

1

Proiectare

2

Autorizare

3

Fundatie

4

Structura

5

Compartimentare

6

Fatada

7

Finisaje

8

Finalizat

apartamente zona panduri - uranus

Chiar dacă nu petrecem atât de mult timp în locuință așa cum petrecem la birou sau având alte planuri în diferite locuri, acasă contează cel mai mult. Acasă înseamnă persoanele dragi ție și să fii tu însuți. Acasă revii la ce este cu adevărat important.

Noi avem grijă ca în fiecare moment să te bucuri de unicul loc în care te simți total în armonie. Materialele și finisajele atent alese oferă bun gust și durabilitate întregii locuințe. Compartimentările inteligente, cu treceri line între camere și spații eficiente te ajută să te organizezi, dar îți și permit să fii autentic. Camerele se adaptează cu ușurință stilul tău de viață, iar deschiderile către exterior te invită să comunici cu panorama urbană.

Apartamentele ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni. Alege unul dintre tipurile disponibile mai jos.

Studiouri

De la €94.000

+TVA

Independență. Dacă îți place să fii mereu înaintea vremurilor, ești adaptabil în orice situație și te simți confortabil în intimitate, îți recomandăm studiourile noastre.

2 camere

SOLD OUT

Începuturi. Ele pot fi de multe feluri. Primul mutat împreună pentru partenerii care se sprijină reciproc. Oportunități profesionale. Noi susținem începuturile, dar pregătim și continuările.

3 camere

SOLD OUT

Creativitate. Oamenii plini de optimism și pasiuni, care se hrănesc cu activități creative, au nevoie de un spațiu pe măsură.

Duplexuri

De la €297.000

+TVA

Libertate. Când ziua s-a terminat, timpul rămas îți aparține. Pentru familii dinamice și oameni energici. Mișcare, dans, joacă, căminul în care și invitații tăi se simt ca acasă.

Vrei să îți prezentăm oferta completă și să te ajutăm să găsești apartamentul potrivit pentru tine?

Completează datele tale de contact mai jos, iar noi îți vom trimite broșura și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile despre proiect.