ANSAMBLU REZIDENȚIAL FINALIZAT

Apartamentele în care timpul îți aparține

Descoperă ultimele apartamente finalizate disponibile, în una dintre cele mai căutate zone din București - Cotroceni.

DESCOPERĂ PROIECTUL

Experiența în proiecte rezidențiale

12+

Ani experiență

9

Ansambluri rezidențiale

550+

Apartamente Finalizate

APARTAMENTE DE VÂNZARE ÎN COTROCENI

Aproape de tot ce ai nevoie, oricând ai nevoie

Noua ta adresă, Strada Sergent Nuțu Ion 2, îți oferă nu doar doza zilnică de energie urbană, ci și acces ușor spre zonele Cotroceni - 13 Septembrie - Panduri. Situat într-o zonă aproape de centru, ELA Cotroceni este locuința la care revii după ce ai explorat cu entuziasm toate împrejurimile.

 • Lidl – 4 min
 • Metrou – 9 min
 • Parc Romniceanu – 13 min
 • AFI Cotroceni – 14 min
 • Kaufland – 8 min
 • Liceul Ion Barbu – 8 min
 • Grădina Botanică – 15 min
 • Petrom – 2 min
 • Arenele BNR – 6 min
 • Facultatea de Drept – 5 min
 • Opera Națională – 5 min
 • Palatul Parlamentului – 6 min
DESCARCĂ BROȘURA PROIECTULUI

Apartamentele ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni. Alege unul dintre tipurile disponibile mai jos.

Studiouri

De la €92.000

+TVA

Independență. Dacă îți place să fii mereu înaintea vremurilor, ești adaptabil în orice situație și te simți confortabil în intimitate, îți recomandăm studiourile noastre.

2 camere

SOLD OUT

Începuturi. Ele pot fi de multe feluri. Primul mutat împreună pentru partenerii care se sprijină reciproc. Oportunități profesionale. Noi susținem începuturile, dar pregătim și continuările.

3 camere

SOLD OUT

Creativitate. Oamenii plini de optimism și pasiuni, care se hrănesc cu activități creative, au nevoie de un spațiu pe măsură.

Duplexuri

SOLD OUT

Libertate. Când ziua s-a terminat, timpul rămas îți aparține. Pentru familii dinamice și oameni energici. Mișcare, dans, joacă, căminul în care și invitații tăi se simt ca acasă.

Apartamente în zona Panduri - 13 Septembrie

Ansamblul rezidențial perfect pentru aspirațiile tale

Proiectele noastre anterioare ne-au confirmat că atenția la orice detaliu creează un mediu primitor, în care fiecare moment contează.

Când am proiectat ELA Cotroceni, am pornit de la ideea că acasă timpul trece cum îți dorești tu. Indiferent de nevoi, aspirații și stiluri de viață, locuința este oglinda personalității tale, iar în complexul nostru orice personalitate este binevenită. Fiecare element al noului tău apartament este conceput să se integreze armonios în povestea ta.

apartamente si garsoniere 13 septembrie

Creează amintiri de neuitat în noul tău apartament finalizate din Cotroceni

DESCARCĂ BROȘURA
living ela cotroceni

Funcționalitate și flexibilitate în fiecare metru pătrat

Ansamblul rezidențial ELA Cotroceni este un reper urban, prin stilul arhitectural elegant, care aduce un plus de personalitate atât zonei cât și viitorilor locatari.

În cele 11 etaje și 167 de apartamente din Faza I, spațiul este ușor de gestionat, iar forma simplă a fațadei și simetria construcției oferă adaptabilitate întregului ansamblu.

 • Finalizarea proiectului în MAI 2023
DESCARCĂ BROȘURA PROIECTULUI

Află totul despre ELA Cotroceni și descoperă apartamentul potrivit

Completează datele tale de contact mai jos, iar noi îți vom trimite broșura și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile despre proiect.