APARTAMENTE FINALIZATE

Apartamentele în care povestea ta prinde viață

Află totul despre apartamentele finalizate din ELA Cotroceni și pregătește-te să îți alegi viitoarea locuință.

PROGRAMEAZĂ VIZIONARE

Aproape de tot ce ai nevoie, oricând ai nevoie

Noua ta adresă, Strada Sergent Nuțu Ion 2, îți oferă nu doar doza zilnică de energie urbană, ci și acces ușor la toate arterele Bucureștiului. Situat într-o zonă aproape de centru, ELA Cotroceni este locuința la care revii după ce ai explorat cu entuziasm toate împrejurimile.

 • Lidl – 4 min
 • Metrou – 9 min
 • Parc Romniceanu – 13 min
 • AFI Cotroceni – 14 min
 • Kaufland – 8 min
 • Liceul Ion Barbu – 8 min
 • Grădina Botanică – 15 min
 • Petrom – 2 min
 • Arenele BNR – 6 min
 • Facultatea de Drept – 5 min
 • Opera Națională – 5 min
 • Palatul Parlamentului – 6 min

Prinde ultimele apartamente finalizate disponibile și te poți muta în cel mai scurt timp.

PROGRAMEAZĂ VIZIONARE

Apartamentele ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni. Alege unul dintre tipurile disponibile mai jos.

Studiouri

De la €94.000

+TVA

Independență. Dacă îți place să fii mereu înaintea vremurilor, ești adaptabil în orice situație și te simți confortabil în intimitate, îți recomandăm studiourile noastre.

2 camere

SOLD OUT

Începuturi. Ele pot fi de multe feluri. Primul mutat împreună pentru partenerii care se sprijină reciproc. Oportunități profesionale. Noi susținem începuturile, dar pregătim și continuările.

3 camere

SOLD OUT

Creativitate. Oamenii plini de optimism și pasiuni, care se hrănesc cu activități creative, au nevoie de un spațiu pe măsură.

Duplexuri

De la €297.000

+TVA

Libertate. Când ziua s-a terminat, timpul rămas îți aparține. Pentru familii dinamice și oameni energici. Mișcare, dans, joacă, căminul în care și invitații tăi se simt ca acasă.

Studiouri și apartamente de 2, 3 și 4 camere

Ansamblul rezidențial perfect pentru aspirațiile tale

Proiectele noastre anterioare ne-au confirmat că atenția la orice detaliu creează un mediu primitor, în care fiecare moment contează.

Când am proiectat ELA Cotroceni, am pornit de la ideea că acasă timpul trece cum îți dorești tu. Indiferent de nevoi, aspirații și stiluri de viață, locuința este oglinda personalității tale, iar în complexul nostru orice personalitate este binevenită. Fiecare element al noului tău apartament este conceput să se integreze armonios în povestea ta.

Alege apartamentele finalizate din ELA Cotroceni și te poți muta în cel mai scurt timp.

SOLICITĂ OFERTA

Funcționalitate și flexibilitate în fiecare metru pătrat

Proiectul rezidențial ELA Cotroceni este un reper urban, prin stilul arhitectural elegant, care aduce un plus de personalitate atât zonei cât și viitorilor locatari.

În cele 11 etaje și 167 de apartamente din Faza I, spațiul este ușor de gestionat, iar forma simplă a fațadei și simetria construcției oferă adaptabilitate întregului ansamblu.

 • Finalizarea proiectului în Mai 2023

Alege acum apartamentul finalizat potrivit planurilor tale de viitor.

SOLICITĂ OFERTA

Experiența în proiecte rezidențiale

12+

Ani experiență

9

Ansambluri rezidențiale

550+

Apartamente Finalizate

Elemente structurale și de construcție

Fațadă

Fațadele sunt realizate în sistem de fațadă parțial ventilată cu fibrociment Eqitone gama Tectiva, respectiv termosistem cu polistiren expandat de 10 cm de tip EPS 80, de la producători precum Austrotherm sau Baumit, în acest caz suprafețele fiind finisate cu vopsea structurata.
Pe zona de parter și parțial pe la etajele superioare, clădirea se va termoizolata cu vata minerala bazaltică.

Structura de rezistență

Sistemul structural este conceput astfel incat sa respecte normele și normativele în vigoare și sa satisfacă cerințele arhitectural - funcționale. Structura este compusă din stalpi si diafragme cu lățimea de 40 cm din beton armat, grinzi și planșee din beton armat.

Fundații

Infrastructura construcției este formată din fundație pe radier general, realizată din beton armat.

Finisaje exterioare

Tâmplăria exterioară

Tâmplăria este realizată din PVC de tip Salamander sau Veka. Feroneria folosită este perimetrala cu balamale ascunse. Sticla folosită la vitraje va fi în sistem tripan cu grosimea pachetului de sticlă de 46 mm, cu un coeficient de transfer termic de 0,6 W/m2K. Ușa principală de acces în bloc va fi din aluminiu, proiectată pentru trafic intens, având aceeași culoare cu restul tâmplăriei.

Gresie de exterior

Fiecare unitate locativă va fi prevăzută cu gresie de exterior Saloni Spania sau similar, având o grosime de minim 8 mm, plăcile având dimensiuni de 30 cm x 60 cm

Finisaje interioare

Pereți

Pereții de compartimentare ai unităților de locuit vor fi executați din BCA Ytong de 12,5 cm. Pereții exteriori vor fi realizati din BCA Ytong de 30 cm, iar pereții dintre apartamente vor fi realizați din BCA Ytong de 30 cm. Toți pereții vor fi finisați cu un strat de tencuială aplicat mecanizat, două straturi de glet (glet de încarcare, glet de finisaj), respectiv vopsea lavabilă de culoare albă aplicată în două straturi. În băi și grupuri sanitare pereții vor fi placați cu faianță rectificata, pastă albă, de la Saloni Spania sau similar, cu dimensiuni ale plăcilor de 30 x 60 cm, la alegere din 3 nuante.

Pardoseli

Pardoselile vor fi prevăzute cu sistem de încălzire cu sape armate pe suport de placă cu nuturi, cu rol de izolație termică și fonică. Pardoselile vor fi finisate cu plăci ceramice in băi, grupuri sanitare și bucătării și în restul camerelor de locuit cu parchet laminat cu grosime de minim 11 mm grosime de la Egger sau similar, în trei nuanțe la alegere. Placările ceramice vor fi de la Saloni Spania sau similar, cu dimensiuni 60x60 cm, în trei nuanțe la alegere.

Plafoanele

Plafoanele vor fi placate cu gips carton sau tencuite. Tavanele vor fi integral gletuite, zugrăvelile urmând a se realiza cu vopsea lavabilă de culoare albă.

Instalații și dotări apartamente și spații comune

Instalație electrică

Blocul este prevăzut cu tablou electric trifazic, alimentat dintr-un post de transformare local. Tabloul electric si siguranțele vor fi marca Schneider sau similar. Aparatele electrice (prize, întrerupătoare) vor fi de la Legrand, Schneider sau Panasonic. Iluminatul părților comune se va face cu lămpi încastrate în plafonul fals, acționarea va fi cu senzor de mișcare. O parte dintre lămpi vor fi echipate cu kit de emergență astfel încât în caz de întrerupere a energiei electrice, coridoarele să rămână iluminate. Traseele electrice din întreg imobilul vor fi realizate cu conductoare de cupru cu izolatie ignifugă.

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare, armăturile aferente și accesoriile pentru grupuri sanitare se vor procura în set complet de același tip și culoare. Imobilele vor fi dotate cu obiecte sanitare, conform normelor de echipare în vigoare, alimentate cu apă rece potabilă și apă caldă menajeră. Obiectele sanitare vor fi racordate la canalizare prin sifoane proprii. Obiectele sanitare vor fi procurate de la furnizori consacrați. Bateriile vor fi de la producători precum Hans Grohe, Kludi sau Ideal Standard.

Încălzire în pardoseală

S-a ales un sistem de încălzire care utilizează apa caldă ca agent termic, iar pentru cedarea căldurii în încăperi s-a ales un sistem cu temperatura joasă (incalzire în pardoseală) realizată din țevi multistrat cu barieră de oxigen. Agentul termic va fi asigurat cu ajutorul unui cazan mural în condensație de tip Viessmann Vitodens 050 cu o capacitate de 19/25kw și prepararea agentului termic instant.

Ventilație/Climatizare

Bucatariile vor fi prevăzute cu gol pentru hotă. Ventilația băilor este asigurata cu ajutorul coloanei de ventilatie și a ventilatoarelor montate în fiecare baie și grup sanitar. Fiecare apartament va avea infrastructura de țevi/cabluri necesară unui sistem de climatizare de tip multisplit cu splituri aparente.

Instalații sanitare

Instalația de apa caldă/rece va fi realizată din țeava de polietilenă reticulară Pexa cu barieră de oxigen, protejată in tub riflat.

Instalație de curenți slabi

Fiecare încăpere de locuit a apartamentelor va fi prevăzută cu cablu rj45 (internet) si coaxial (RG6). Semnalul de curenți slabi ajunge în imobil prin fibra optică sau UTP cat 5e în funcție de soluția aleasă de furnizor. La intrarea în bloc va fi montat un video interfon.

Uși

Ușile interioare vor fi din MDF de culoare alba, marca Mosel Turen sau Pinum.

Află totul despre ELA Cotroceni și descoperă apartamentele finalizate disponibile.

Completează datele tale de contact mai jos, iar noi îți vom trimite broșura și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile despre proiect.